Servicii

Diosoft PHP Development va conecteaza afacerea cu milioane de utilizatori. Planificam si dezvoltam campanii digitale inovatoare si percutante, care ajung la publicul dvs. tinta, oriunde si oricand, 24/24. Alianta dintre experienta noastra in marketingul online si dezvoltarea de aplicatii web si mobile este adevarata noastra forta. In fiecare zi, studiem ultimele tendinte si inovatii in scopul de a le integra in proiectele dumneavoastra digitale.

Thumbnail

Web design

Un Web Design de actualitate trebuie sa fie intuitiv, ergonomic, placut si accesibil tuturor marimilor de ecran. Haideti sa-l realizam impreuna pentru site-ul dumneavoastra! Un Web Design reusit usureaza navigarea si utilizarea site-ului dumneavoastra si incita utilizatorul sa ramana pe site. Va punem la dispozitie intreaga noastra experienta in materie de Web Design pentru a crea site-uri accesibile si performante. Putem realiza toate tipurile de Web Design, atat in ceea ce priveste crearea site-urilor de la zero cat si refacerea celor existente. Concepem interfata, arhitectura, structura, navigarea in site, ergonomia, accesibilitatea si estetica site-ului dumneavoastra… realizam totul de la A la Z. Toate site-urile create de noi sunt responsive, pentru că, azi, afacerea dvs. trebuie sa se adapteze acestor noi tipuri de navigare, pentru a va creste sansele sa fiti cautati de consumatori. Web designul și crearea de site-uri web responsive nu mai sunt un vis, ci o necesitate!

Thumbnail

Dezvoltare software

Diosoft dezvolta o gama larga de programe. Personalizam solutiile generale adaptabile la diferite utilizari si diferite tipuri de utilizatori. Dezvoltarea de programe este necesara acolo unde aplicatiile de pe piata sunt doar partial receptive la nevoile reale ale unei companii. Necesitatea alegerii propriului program apare in afaceri, care necesita dezvoltarea sau elaborarea de programe complexe. Toate programele pe care le dezvoltam sunt de inalta calitate, flexibile, testate si retestate si coerente. Pe langa toate aceste calitati, ele sunt perfect documentate, codul sursa fiind inclus. Serviciile noastre de aftermarket sunt de asemenea incluse, si cuprind formarea dumneavoastra si intretinerea noului sistem. Inginerii, programatorii, consultantii si directorii nostri colaboreaza pentru a obtine cele mai bune rezultate. Ei apreciaza o provocare serioasa, asa ca nu ezitati sa le expuneti cerintele dumneavoastra.

Thumbnail

Design creativ

Se spune ca o imagine valoareaza cat o mie de cuvinte. Scopul design-ului grafic este acela de a cataliza si consolida un mesaj dificil de transmis in cuvinte. Creatiile grafice transmit o viziune sau o stare de spirit pentru a trezi emotii. De aceea, designul grafic imbunatateste imaginea afacerii dumneavoastra mai bine decat ar reusi sa o faca cea mai buna reclama. Impactul este durabil, profund si ii inspira pe designerii nostri sa perfecteze unirea dintre tehnologia digitala si informatii. Scopul lor este de a face publicitate imaginii afacerii dumneavoastra. Aceasta va aparea in comunicatele de afaceri, publicitate, postere, logo-uri, etc. Ei completeaza profesionalismul dumneavoastra printr-un web design rafinat si functional. Programatorii nostri răspund tuturor cerințelor dvs. in ceea ce priveste calitatea design-ul grafic, intensitatea impactului comunicativ, ergonomia site-ului dvs., simplitatea editarii, aspectul evolutiv si promovarea in motoarele de cautare.

Thumbnail

Aplicatii mobile

Piata aplicatiilor mobile este in crestere continua. Functionalitatile lor sunt permanent imbunatatite si diversificate, iar munca noastra este complet schimbata. Aplicatiile mobile sunt un instrument puternic de marketing pentru a atrage categoria dorita de utilizatori. In reteaua de intreprindere sau pe internet, aceste aplicatii ne simplifica viata, deoarece informatia este disponibila oriunde si oricand. Afacerea dvs. sau site-ul dvs. sunt acum in buzunarul utilizatorului mobil! Diosoft concepe, elaboreaza si publica aplicatii mobile performante pentru intreprinderi si diverse alte organizatii. Utilizam tehnologii de varf si cele mai bogate limbaje de programare pentru urmatoarele platforme de operare: iPhone, iPad, Android si Windows. Aplicatiile pe care le dezvoltam sunt intuitive, extrem de interactive si au functii avansate destinate domeniilor administrative, bancilor, educatiei, sanatatii, divertismentului, etc. Avem serverele noastre, unde putem gazdui aplicatiile mobile. Totul depinde de obiectivele dumneavoastra, de utilizatorii finali si de bugetul alocat.

Thumbnail

Marketing online

Prin marketingul online avem posibilitatea sa dezvoltam imaginea marcii dumneavoastra, sa va crestem vanzarile si sa va dinamizam reteaua, sa difuzam informatii si produse la scara mondiala! Existam pentru a va insoti si a integra marketingul in strategia comerciala a companiei dumneavoastra. Marketingul online este esential in strategia comerciala a tuturor companiilor. Asociat cu site-urile web si retelele de socializare, marketingul online reia si completeaza metodele de marketing traditional in scopul atingerii obiectivelor dumneavoastra pe Internet. Va oferim posibilitatea sa va actualizati si sa va alimentati site-ul cu continut, sa animati comunitatea creata pe retelele de socializare, sa analizati traficul site-ului, precum si crearea si parcursul campaniilor de publicitate online. Va tinem la curent cu pozitia pe care o aveti pe motoarele de cautare, provenienta calitatii traficului si rata de conversie (pentru site-urile de e-commerce). Uneltele de marketing online ofera posibilitatea analizarii contextului, concurentei si cererii. Diosoft va ofera unelte si campanii targhetate si perfect adaptate necesitatilor si obiectivelor dumneavoastra.

Thumbnail

Administrare server

Administrarea serverelor consta in stocarea paginilor de internet care compun site-ul dvs. pe un anumit tip de calculator, numit server, pentru a-l face accesibil in mod permanent tuturor internautilor. Pentru a creste performantele site-ului dvs., Diosoft va insoteste pas cu pas prin administrarea de servere. Acest fapt va va oferi posibilitatea sa obtineti cele mai bune rezultate la cautare si sa gestionati cresterea traficului pe site-ul dvs. Administratorii de la Diosoft se adapteaza tuturor situatiilor: realizarea parametrilor serverelor, modificarea fisierelor de configurare, protectie si securizare contra hackerilor. Diosoft se angajeaza sa va gestioneze site-ul pe diferite arhitecturi (SSH, FTP, etc.) sau pe diferite suporturi (Linux, Unix, Windows). Nu uitati: calitatea serviciilor pe care le furnizati clientilor dvs. depinde de siguranta serverelor dvs. Oricare ar fi unealta de administrare pe care o utilizati, noi administram si optimizam permanent gazduirea serverelor dvs. pentru a va oferi fiabilitate si siguranta. De asemenea, serverul dvs. beneficiaza si de un audit de securitate.